Skip to content
2310 922323 info@bts.com.gr

Η BTS με την εμπειρία, την τεχνογνωσία της και το ανθρώπινο δυναμικό της κάνει αισθητή την παρουσία της στο χώρο της εγκατάστασης των ανελκυστήρων, παρέχοντας πάντα τον κατάλληλο τύπο ανελκυστήρα για να καλύψει τόσο τις ανάγκες του χώρου σας, όσο και τις δικές σας προσδοκίες. Όλα μας τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από:

  • υψηλό επίπεδο ασφάλειας

  • αξιόπιστη απόδοση και λειτουργία

  • μεγάλη διάρκεια ζωής

  • γρήγορη παράδοση

  • εξαιρετική ποιότητα κατασκευής

  • αθόρυβη και ομαλή λειτουργία

Οι ανελκυστήρες φορτίων σχεδιάζονται από την BTS έτσι ώστε να ανταποκρίνονται και στις πιο απαιτητικές εμπορικές και βιομηχανικές ανάγκες, όπου η αντοχή και η αξιοπιστία παίζει πρωταρχικό ρόλο. Το ωφέλιμο φορτίο τους κυμαίνεται από 500 Kg έως και 10.000 Kg.

Η BTS σας προσφέρει πληθώρα επιλογών σε κάθετες ανυψωτικές πλατφόρμες, ανελκυστήρες σκάλας ή αλλιώς αναβατόρια σκάλας, συστήματα και λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη μεταφοράς ανθρώπων με κινητικά προβλήματα, σε κτίρια όπου η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα προσώπων είναι ανέφικτη. 

Συστήματα Parking

Πόση ώρα χρειάζεστε προκειμένου να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας; Η στάθμευση αποτελεί ένα μείζων πρόβλημα της σημερινής εποχής. Η BTS σας έχει έτοιμη τη λύση, με την εγκατάσταση συστημάτων parking σε χώρους που ναι μεν μπορούν να αποτελέσουν λύσεις, που δεν μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν λόγω μη κατάλληλης κατασκευής. Με τα ειδικά συστήματα που χρησιμοποιούμε, μετατρέπουμε τους χώρους αυτούς σε ασφαλή, αξιόπιστα και με γρήγορη πρόσβαση σ’ αυτά parking.

Κυλιόμενες Σκάλες - Διάδρομοι

Η BTS δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και στην ασφάλεια συνεργάζεται με επώνυμους οίκους του εξωτερικού και σας προσφέρει αξιόπιστες κυλιόμενες σκάλες ή διαδρόμους που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη. 

Back To Top